Esittely


Infektio on uusi helsinkiläinen synkempään konemusiikkiin painottuva klubi, joka tuo kävijöilleen illantäydeltä koneellisia biittejä genreistä kuten Industrial/EBM/Futurepop/Rhythmic Noise. Emme ole kuitenkaan sidottuja soittamaan pelkästään näitä, vaan mukaan mahtuu myös muuta synkkismusiikkia fiiliksen mukaan. Näkemyksemme on, että tanssimusiikkia ei kannata soittaa, ellei klubilla ole tanssilattiaa. Panostamme siis myös siihen, että vaikka tanssilattia olisi kooltaan intiimi sieltä löytyy basson lisäksi savua ja asiallisia valoja – UV:ta unohtamatta.

1K3
Kuvaaja: Aleksi Vanhapelto

Klubin ideana on tuoda Helsingin synkiöille paikka jossa voi nauttia loistavasta musiikista hyvissä puitteissa. Tulemme myös tarjoamaan tuntemattomammille suomalaisille skenen bändeille soittaa ensimmäisiä keikkojaan kunnollisessa ympäristössä.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s