Party like it's 2085!

Esittely


Infektio on uusi helsinkiläinen synkempään konemusiikkiin painottuva klubi, joka tuo kävijöilleen illantäydeltä koneellisia biittejä genreistä kuten Industrial/EBM/Futurepop/Rhythmic Noise. Emme ole kuitenkaan sidottuja soittamaan pelkästään näitä, vaan mukaan mahtuu myös muuta synkkismusiikkia fiiliksen mukaan. Näkemyksemme on, että tanssimusiikkia ei kannata soittaa, ellei klubilla ole tanssilattiaa. Panostamme siis myös siihen, että vaikka tanssilattia olisi kooltaan intiimi sieltä löytyy basson lisäksi savua ja asiallisia valoja – UV:ta unohtamatta.

1K3

Kuvaaja: Aleksi Vanhapelto

Klubin ideana on tuoda Helsingin synkiöille paikka jossa voi nauttia loistavasta musiikista hyvissä puitteissa. Tulemme myös tarjoamaan tuntemattomammille suomalaisille skenen bändeille soittaa ensimmäisiä keikkojaan kunnollisessa ympäristössä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s