INFEKTIO Vol.2: Propagation 7.5.2011!

Iloksenne ilmoitamme, että seuraavat Infektion bileet järjestetään 7.5.2011! Paikkana toimii edelleen Darkside Club Helsingissä. Tällä kertaa meillä on live-esiintyjänä Helsinkiläinen Electro-Industrial artisti: -sihiL. DJ:nä toimivat klubin omat: emanon ja Kryotechnik sekä vierailevana DJ:nä Mekha. Mekha lasketaan tässä tapauksessa myös klubin ensimmäiseksi ulkomaalaiseksi artistiksi – onhan se suomenruotsalainen ja Turusta! 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s