Party like it's 2085!

INFEKTIO Vol.2: Propagation 7.5.2011!

Iloksenne ilmoitamme, että seuraavat Infektion bileet järjestetään 7.5.2011! Paikkana toimii edelleen Darkside Club Helsingissä. Tällä kertaa meillä on live-esiintyjänä Helsinkiläinen Electro-Industrial artisti: -sihiL. DJ:nä toimivat klubin omat: emanon ja Kryotechnik sekä vierailevana DJ:nä Mekha. Mekha lasketaan tässä tapauksessa myös klubin ensimmäiseksi ulkomaalaiseksi artistiksi – onhan se suomenruotsalainen ja Turusta! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s