Esittelyssä DJ Mekha

DJ Mekha
© Tuure Kaunisto

Kuuntele Mekhan viimeisin setti

DJ Mekha on turkulainen DJ, jonka setit ovat olleet kovassa suosiossa synkkisskenessä viime aikoina. Alun perin Hard Dance DJ:nä aloittaneella Mekhalla on vahva tekninen osaaminen dekkien takana ja hän on soittanut mm. Mentalin, Violenzin ja Turunskene.org:in bileissä sekä vieraillut Sindromessa ja Syn/\pseissa. Nykyisin EBM:n ja Aggrotechin rosoisiin soundeihin tykästynyt DJ soittelee mielellään myös dark ambient, IDM ja noise -soundeja alkuillan fiilistelyihin. Hänet voi muistaa myös Turkulaisen Twilight-klubin järjestäjistä vuosien takaa. Lisäksi hän on tuttu näky kinkybileiden DJ:nä vuosien varrella, esimerkiksi SMFR:n ja Turun baletin bileistä.

DJ Mekha

Mekhan viimeisin livekeikka oli Proteuksen, Kuroshion aQin, ErilaZin ja Beati Mortuin Shadesin järjestämällä Hellfire Clubilla 1.4.2011. Infektio käytti tilaisuutta hyväkseen ja nauhoitti livesetit talteen. Kuuntele siis Mekhan työskentelyä livenä täältä:

http://soundcloud.com/djmekha/mekha-liveathellfireclub010411

Mekhan Soundcloud-tililtä voi kuunnella myös setin verran edellä mainittua synkempää chill-out -fiilistelyä:

http://soundcloud.com/djmekha/mekha-idm-dark-chillout

DJ Mekha @ Hellfire Club - Part 2: Dark Future
© Tuure Kaunisto

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s