Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ Mekha

DJ Mekha

© Tuure Kaunisto

Kuuntele Mekhan viimeisin setti

DJ Mekha on turkulainen DJ, jonka setit ovat olleet kovassa suosiossa synkkisskenessä viime aikoina. Alun perin Hard Dance DJ:nä aloittaneella Mekhalla on vahva tekninen osaaminen dekkien takana ja hän on soittanut mm. Mentalin, Violenzin ja Turunskene.org:in bileissä sekä vieraillut Sindromessa ja Syn/\pseissa. Nykyisin EBM:n ja Aggrotechin rosoisiin soundeihin tykästynyt DJ soittelee mielellään myös dark ambient, IDM ja noise -soundeja alkuillan fiilistelyihin. Hänet voi muistaa myös Turkulaisen Twilight-klubin järjestäjistä vuosien takaa. Lisäksi hän on tuttu näky kinkybileiden DJ:nä vuosien varrella, esimerkiksi SMFR:n ja Turun baletin bileistä.

DJ Mekha

Mekhan viimeisin livekeikka oli Proteuksen, Kuroshion aQin, ErilaZin ja Beati Mortuin Shadesin järjestämällä Hellfire Clubilla 1.4.2011. Infektio käytti tilaisuutta hyväkseen ja nauhoitti livesetit talteen. Kuuntele siis Mekhan työskentelyä livenä täältä:

http://soundcloud.com/djmekha/mekha-liveathellfireclub010411

Mekhan Soundcloud-tililtä voi kuunnella myös setin verran edellä mainittua synkempää chill-out -fiilistelyä:

http://soundcloud.com/djmekha/mekha-idm-dark-chillout

DJ Mekha @ Hellfire Club - Part 2: Dark Future

© Tuure Kaunisto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s