Esittelyssä SpaceWitchPop

SpaceWitchPop

SpaceWitchPop ei ole pelkästään muusikko, vaan ilmiö joka on pikkuhiljaa alkanut kiirimään ihmisten tietoisuuteen hikisten klubien, päättömien tempausten sekä näyttävien asujen ansiosta.
Tämä nuori kaunis ja ihana DIY-artisti on ehtinyt lyhyen elämänsä aikana tekemään ja kokemaan yhtä sun toista, ja elämänkokemus näkyy ja tuntuu niin hänen musiikissaan kuin tekemisissäänkin.

SpaceWitchPop2

Musiikkinsa hän tekee aina jotakuinkin vahingossa, joskus unien ja joskus hallusinaatioitten innoittamana. Ohjelmaa jolla hän musiikkinsa tekee, hän ei ole ikinä opetellut käyttämään ns. oikeaoppisesti, vaan aina idean saatuaan lähtee kokeilemaan ja pitämään hauskaa ohjelman kanssa, näin syntyy hänen mielestään parhaat ja omaperäisimmät soundit ja kuviot, kun ei mieti liikaa järjellä vaan antaa tunteiden ja mielikuvituksen viedä. Punk- ja bänditaustansa ansiosta tällä ihanalla tytöllä löytyy myös munaa ja persoonallisuutta vaikka muille jakaa. Ja siitä puheen ollen, Speissarin keikkoja ei ikimaailmassa kannata missata. Sitä ei ikinä tiedä mitä lavalla tulee tapahtumaan, missä kunnossa neiti mahtaa lauteille marssia ja varsinkaan mitä hänellä on päällään, musiikista puhumattakaan!

SpaceWitchPop on mestari mielipiteiden jakamisessa sekä tunteiden pintaan nostamisessa, ota selvää mitä Speissari sinussa herättää! Alkupaloiksi voit käydä tutustumassa neidin musiikkiin hänen MySpace sivuillaan: http://www.myspace.com/spacewitchpop

Advertisement

One thought on “Esittelyssä SpaceWitchPop

  1. Ainakaan tuon youtube-linkin takaa löytyvä kappale ei kovin erikoinen mielestäni ole. Varsinkin sanat ja melodia ovat aika peruskauraa. Odotin jotain ihan muuta, jotain todella erikoista, mutta sitä tämä ei minun mielestäni todellakaan ollut. Konemusiikkikaan ei erikoisuudellaan mitenkään häikäissyt.
    Ei iske minuun yhtään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s