Esittelyssä DJ Flambeau

DJ Flambeau @ DMZ 20.1.2007
DJ Flambeau @ DMZ 20.1.2007

Vähän vanhemmalle bileyleisölle tuttu DJ Flambeau tunnetaan lähinnä räjähtävistä ja sekopäisistä rythmic noise -seteistään. Yleensä hän ei päästä kuuntelijoita helpolla vaan sekoittaa tanssipaukkeen väliin breakbeatteja ja pahimmillaan lastenlauluja.

Flambeau oli vuosituhannen alkupuolella aktiivisesti mukana järjestämässä Radium-klubia, joka muutaman vuoden kuluessa toi rosoisen soundin ja noise-vaikutteet pysyvästi suomalaisen industrialskenen valtavirtaan. Hän on myös käynyt vakuuttamassa ulkomailla mm. Infestissä ja Virossa.

Flambeau on pysynyt linjalleen uskollisena, kehittyen kuitenkin vielä kovempaan soundiin digital hardcoren ja breakcoren soluttautuessa hänen levylaukkuunsa. Viime aikoina Flambeau on soitellut mm. Syn/\pseissa ja Hellfire-klubilla.
Lataa tästä Flambeaun Hellfire Clubilla soittama livesetti mp3-muodossa!

© Halen

DJ Flambeau Syn/\psissa. Taustalla emanon. © Halen
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s