Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ Flambeau

DJ Flambeau @ DMZ 20.1.2007

DJ Flambeau @ DMZ 20.1.2007

Vähän vanhemmalle bileyleisölle tuttu DJ Flambeau tunnetaan lähinnä räjähtävistä ja sekopäisistä rythmic noise -seteistään. Yleensä hän ei päästä kuuntelijoita helpolla vaan sekoittaa tanssipaukkeen väliin breakbeatteja ja pahimmillaan lastenlauluja.

Flambeau oli vuosituhannen alkupuolella aktiivisesti mukana järjestämässä Radium-klubia, joka muutaman vuoden kuluessa toi rosoisen soundin ja noise-vaikutteet pysyvästi suomalaisen industrialskenen valtavirtaan. Hän on myös käynyt vakuuttamassa ulkomailla mm. Infestissä ja Virossa.

Flambeau on pysynyt linjalleen uskollisena, kehittyen kuitenkin vielä kovempaan soundiin digital hardcoren ja breakcoren soluttautuessa hänen levylaukkuunsa. Viime aikoina Flambeau on soitellut mm. Syn/\pseissa ja Hellfire-klubilla.
Lataa tästä Flambeaun Hellfire Clubilla soittama livesetti mp3-muodossa!

© Halen

DJ Flambeau Syn/\psissa. Taustalla emanon. © Halen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s