Esittelyssä DJ Ohmi

© Aino Manner
DJ Ohmi @ Syn/\psi 5.11.2010. © Aino Manner

DJ Ohmi, eli Olli Antikainen on keikkaillut vuodesta 2003 ja Infektion keikka tulee olemaan hänelle kolmaskymmenes. Infektio-klubin tanssilattialle hän tuo oman näkemyksensä skenen musiikista. Parhaiten Ohmi tunnetaan Futurepopin ja vanhan koulukunnan EBM:n soitosta ja tälläkin kertaa Ohmi on luvannut soittaa armottoman esikarsinnan kautta levylaukkuun valikoituneita biisejä erityisesti noista kahdesta synkän tanssimusiikin genrestä.

Ohmi Syn/\psi
DJ Ohmi @ Syn/\psi 7.4.2006

Oldschool-EBM:ää Ohmi lupaa soittaa mahdollisimman monta, mahdollisimman raskasta levyllistä. Toinen Ohmille rakas musatyyli on tietysti euforisin ja synteettisin futurepop. On lukemattomia biisejä jotka ansaitsevat tulla soitetuksi, mutta niitä ei ikävä kyllä kuule oikein missään. Yllättäviinkin biiseihin voi varautua. Ohmin Metodi on aina ollut huolellinen selektio ja kommandomiksaus, eli miksausta mahdollisimman vähin kikkailuin. Siinä kaikki.

Biisitoiveita Ohmille voi postittaa fb-sivulle: http://www.facebook.com/dj.ohmi
Ohmin vanhat soittolistat löytyvät lj-sivulta: http://ohmi.livejournal.com/tag/playlists

DJ Ohmi @ Syn/\psi 9.4.2009
DJ Ohmi @ Syn/\psi 9.4.2009
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s