Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ Ohmi

© Aino Manner

DJ Ohmi @ Syn/\psi 5.11.2010. © Aino Manner

DJ Ohmi, eli Olli Antikainen on keikkaillut vuodesta 2003 ja Infektion keikka tulee olemaan hänelle kolmaskymmenes. Infektio-klubin tanssilattialle hän tuo oman näkemyksensä skenen musiikista. Parhaiten Ohmi tunnetaan Futurepopin ja vanhan koulukunnan EBM:n soitosta ja tälläkin kertaa Ohmi on luvannut soittaa armottoman esikarsinnan kautta levylaukkuun valikoituneita biisejä erityisesti noista kahdesta synkän tanssimusiikin genrestä.

Ohmi Syn/\psi

DJ Ohmi @ Syn/\psi 7.4.2006

Oldschool-EBM:ää Ohmi lupaa soittaa mahdollisimman monta, mahdollisimman raskasta levyllistä. Toinen Ohmille rakas musatyyli on tietysti euforisin ja synteettisin futurepop. On lukemattomia biisejä jotka ansaitsevat tulla soitetuksi, mutta niitä ei ikävä kyllä kuule oikein missään. Yllättäviinkin biiseihin voi varautua. Ohmin Metodi on aina ollut huolellinen selektio ja kommandomiksaus, eli miksausta mahdollisimman vähin kikkailuin. Siinä kaikki.

Biisitoiveita Ohmille voi postittaa fb-sivulle: http://www.facebook.com/dj.ohmi
Ohmin vanhat soittolistat löytyvät lj-sivulta: http://ohmi.livejournal.com/tag/playlists

DJ Ohmi @ Syn/\psi 9.4.2009

DJ Ohmi @ Syn/\psi 9.4.2009

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s