Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ µ

DJ µ
Alunperin kanadalainen DJ µ kiinnostui syntetisaattorimusiikista ja muusta elektronisesta jo varhaisella iällä. Hänen ensimmäinen synapoppilevynsä oli Human Leaguen Dare, jonka hän osti vuonna 1983. DJ µ innostui industrialista 90-luvun alkupuolella hankittuaan Nine Inch Nailsin Pretty Hate Machinen ja Front 242:n Official Versionin sekä Front by Frontin. µ oli vakikasvo Toronton vaihtoehtoskenen klubeilla, kunnes muutti Suomeen 90-luvun loppupuolella.

DJ µ päätti laittaa CD-kokoelmansa parempaan käyttöön vuonna 2009, kun hän alkoi soittamaan DJ-keikkoja Black Doorissa ystävänsä kanssa Scarberia DJ-kollektiivin toisena puolikkaana. Nykyään hän soittaa noin keikan kuussa Black Doorissa, mutta lisäksi hän on lämmitellyt keikkoja Semifinalissa. DJ µ:n ensimmäinen industrialsetti oli SYN/\PSI-klubilla syyskuussa 2011.

Musiikillisesti DJ µ:ta kiinnostaa suunnilleen mikä tahansa, mikä ei ole liian poppia. Hän välttelee valtavirtaradiota eikä katso televisiota. Psykedeelinen, progressiivinen rock, synapop, valtavirtagoottirock, punk, ska, madchester, EBM, new wave, industrial, tekno, cover-versiot ja kanadalainen musiikki ovat erityisen lähellä DJ µ:n sydäntä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s