Esittelyssä DJ µ

DJ µ
Alunperin kanadalainen DJ µ kiinnostui syntetisaattorimusiikista ja muusta elektronisesta jo varhaisella iällä. Hänen ensimmäinen synapoppilevynsä oli Human Leaguen Dare, jonka hän osti vuonna 1983. DJ µ innostui industrialista 90-luvun alkupuolella hankittuaan Nine Inch Nailsin Pretty Hate Machinen ja Front 242:n Official Versionin sekä Front by Frontin. µ oli vakikasvo Toronton vaihtoehtoskenen klubeilla, kunnes muutti Suomeen 90-luvun loppupuolella.

DJ µ päätti laittaa CD-kokoelmansa parempaan käyttöön vuonna 2009, kun hän alkoi soittamaan DJ-keikkoja Black Doorissa ystävänsä kanssa Scarberia DJ-kollektiivin toisena puolikkaana. Nykyään hän soittaa noin keikan kuussa Black Doorissa, mutta lisäksi hän on lämmitellyt keikkoja Semifinalissa. DJ µ:n ensimmäinen industrialsetti oli SYN/\PSI-klubilla syyskuussa 2011.

Musiikillisesti DJ µ:ta kiinnostaa suunnilleen mikä tahansa, mikä ei ole liian poppia. Hän välttelee valtavirtaradiota eikä katso televisiota. Psykedeelinen, progressiivinen rock, synapop, valtavirtagoottirock, punk, ska, madchester, EBM, new wave, industrial, tekno, cover-versiot ja kanadalainen musiikki ovat erityisen lähellä DJ µ:n sydäntä.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s