Kiitokset INFEKTIO Vol.7:n yleisölle!

INFEKTIO Vol.7 yleisöä

Pääsiäisen INFEKTIO oli menestys! Yleisöä oli tupa täynnä ja bileet jatkuivat pilkkuun asti hyvissä merkeissä. VNV Nation oli keikalla Helsingissä seuraavana päivänä, ja koska heillä oli lauantaina vapaa ilta, kutsuimme heidät klubillemme. Epäilimme ensin, etteivät maailmantähdet viihdy pitkään pienellä klubillamme, mutta yllätykseksemme he viihtyivätkin hyvin. Mark sanoi, että tapahtuma muistutti mukavasti häntä siitä lontoolaisesta klubista, jossa hänellä oli tapana käydä nuorempana. Kyseessä oli kuulemma saman kokoinen, yhtä lailla ränsistynyt paikka.

VNV Nation tour crew
VNV Nationin valo- ja äänimiksaajat, Mark sekä kiertuemanageri Peddy

Valokuvat tulevat sivuillemme piakkoin ja illan soittolistat muotoutuvat tänne: https://infektio.wordpress.com/2012/04/09/7-4-2012-soittolistat/ Tällä kertaa kuultiin poikkeuksellisen paljon elektroa. Ilta oli poikkeuksellinen senkin vuoksi, että kyseessä oli DJ Kryotechnikin viimeinen keikka INFEKTIOn vakio DJ:nä. Ryhmämme perustajajäseniin kuuluva Kryotechnik on päättänyt jättää klubijärjestämisen ja keskittyä perhe-elämäänsä sekä freelance DJ -keikkojen lisäksi Rauschenmaschine musaprojektiinsa. Arvokkaan vakiojäsenen poistumisen vuoksi tulemmekin kaipaamaan uutta verta järjestäjäporukkaamme.

INFEKTIO jää nyt lyhyelle kesätauolle, mutta ilmoittelemme heti, kun uusia bilepäivämääriä on sovittu. Hyvää kesää kaikille kävijöillemme!

Advertisement

One thought on “Kiitokset INFEKTIO Vol.7:n yleisölle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s