Party like it's 2085!

Kiitokset INFEKTIO Vol.7:n yleisölle!

INFEKTIO Vol.7 yleisöä

Pääsiäisen INFEKTIO oli menestys! Yleisöä oli tupa täynnä ja bileet jatkuivat pilkkuun asti hyvissä merkeissä. VNV Nation oli keikalla Helsingissä seuraavana päivänä, ja koska heillä oli lauantaina vapaa ilta, kutsuimme heidät klubillemme. Epäilimme ensin, etteivät maailmantähdet viihdy pitkään pienellä klubillamme, mutta yllätykseksemme he viihtyivätkin hyvin. Mark sanoi, että tapahtuma muistutti mukavasti häntä siitä lontoolaisesta klubista, jossa hänellä oli tapana käydä nuorempana. Kyseessä oli kuulemma saman kokoinen, yhtä lailla ränsistynyt paikka.

VNV Nation tour crew

VNV Nationin valo- ja äänimiksaajat, Mark sekä kiertuemanageri Peddy

Valokuvat tulevat sivuillemme piakkoin ja illan soittolistat muotoutuvat tänne: https://infektio.wordpress.com/2012/04/09/7-4-2012-soittolistat/ Tällä kertaa kuultiin poikkeuksellisen paljon elektroa. Ilta oli poikkeuksellinen senkin vuoksi, että kyseessä oli DJ Kryotechnikin viimeinen keikka INFEKTIOn vakio DJ:nä. Ryhmämme perustajajäseniin kuuluva Kryotechnik on päättänyt jättää klubijärjestämisen ja keskittyä perhe-elämäänsä sekä freelance DJ -keikkojen lisäksi Rauschenmaschine musaprojektiinsa. Arvokkaan vakiojäsenen poistumisen vuoksi tulemmekin kaipaamaan uutta verta järjestäjäporukkaamme.

INFEKTIO jää nyt lyhyelle kesätauolle, mutta ilmoittelemme heti, kun uusia bilepäivämääriä on sovittu. Hyvää kesää kaikille kävijöillemme!

Yksi vastaus

  1. Enjoyed the sets… if you are interested in where DJ µ plays next… Check out the facebook page.

    11/04/2012 08:52

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s