Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ 4-got-10

DJ-4got-10
Virolainen DJ 4-got-10 on soitellut levyjä vuodesta 1997 asti. Hän aloitti vinyyleillä soitellen pääasiallisesti breakbeattiä, big beattiä ja trip hoppia, mutta viimeiset 10 vuotta on hän soitellut paljon erilaisia tyylejä. Eniten hän rakastaa rankkaa electroa vahvoilla bassolinjoilla ja synkällä ilmapiirillä varustettuna. Infektion yleisö saa hienon sekoituksen EBM:ää, dark electroa, teknoa sekä UG dubsteppiä. Jää nähtäväksi, mitä hän saa mieleensä dekkien takana.

DJ 4-got-10 Mixtape vuodelta 2011


4-got-10

4-got-10 on DJ-hommiensa lisäksi järjestänyt Beats From The Vault-bileitä Virossa vuodesta 1998. Hän on ollut myös vetämässä Body Machine Body-festaria Tallinnassa. Lisäksi hänellä on oma dark electroon keskittyvä radio-ohjelmansa Röntgen, jota voi kuunnella Raadio 2:lla tiistaisin kahdesti kuukaudessa. Toisinaan hän toimii myös freelance-toimittajana paikallisille lehdille ja nettiportaaleille.

DJ-4got-10

DJ 4-got-10:n uudempi freakstyle mixtape

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s