Esittelyssä DJ 4-got-10

DJ-4got-10
Virolainen DJ 4-got-10 on soitellut levyjä vuodesta 1997 asti. Hän aloitti vinyyleillä soitellen pääasiallisesti breakbeattiä, big beattiä ja trip hoppia, mutta viimeiset 10 vuotta on hän soitellut paljon erilaisia tyylejä. Eniten hän rakastaa rankkaa electroa vahvoilla bassolinjoilla ja synkällä ilmapiirillä varustettuna. Infektion yleisö saa hienon sekoituksen EBM:ää, dark electroa, teknoa sekä UG dubsteppiä. Jää nähtäväksi, mitä hän saa mieleensä dekkien takana.

DJ 4-got-10 Mixtape vuodelta 2011


4-got-10

4-got-10 on DJ-hommiensa lisäksi järjestänyt Beats From The Vault-bileitä Virossa vuodesta 1998. Hän on ollut myös vetämässä Body Machine Body-festaria Tallinnassa. Lisäksi hänellä on oma dark electroon keskittyvä radio-ohjelmansa Röntgen, jota voi kuunnella Raadio 2:lla tiistaisin kahdesti kuukaudessa. Toisinaan hän toimii myös freelance-toimittajana paikallisille lehdille ja nettiportaaleille.

DJ-4got-10

DJ 4-got-10:n uudempi freakstyle mixtape

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s