Party like it's 2085!

Esittelyssä Forgotten Sunrise

Forgotten Sunrise

Pavel, Anders, Gerty ja Ragnar

Alunperin deathmetal-bändiksi perustettu yhtye on ollut toiminnassa jo parikymmentä vuotta Anders Meltsin (Kuratino, DJ 4-got-10) johtamana. Vuodesta 1997 projekti on esittänyt elektronisvaikutteisempaa, itse Deathbeatiksi kutsumaansa musiikkia. Pitkälle uralle on mahtunut kaksi albumia ja useampia muita julkaisuja. Tulevaan kolmanteen albumiin voi tutustua jo nyt katsomalla yhtyeen tuoreimman musiikkivideon kappaleesta ”Samewonder”.

Forgotten Sunrisen musiikkia kuvaillaan sekoitukseksi Dead Can Dancea, David Lynchiä, Katatoniaa, Celtic Frostia ja Clock DVA:ta. Musiikki on tunnelmallista, kitaravetoista electro-industrialia sekä mies- että naisvokaaleilla. Forgotten Sunrise on keikkaillut kansainvälisesti vuositolkulla, ja lämpännyt useita alan tunnetuimmista nimistä.

Forgotten Sunrise

Netissä toimiva musiikkimedia Nuorgam listasi toukokuussa 2012 Forgotten Sunrisen yhdeksi virolaisen musiikin vientitoivoista sanoilla: “Forgotten Sunrise on parhaimmillaan, kun se tunnelmoi romanttisesti ranne otsalla. Tallinnan Von Krahlissa tehty hieno keikkataltiointi on tyylikkäässä jyhkeydessään kuin päivitettyä Bauhausia.”

INFEKTIO-klubilla järjestettävä keikka tulee olemaan yhtyeen neljäs esiintyminen Suomessa. Keikka on tervetullut paluu Suomenlahden toiselle puolelle, sillä viimeksi bändi soitti Helsingissä vuonna 2009.

Forgotten Sunrise

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s