Party like it's 2085!

Esittelyssä Protectorate

PROTECTORATE LOGO

Kuuntele Protectoratea Soundcloudissa!
Lappeenrantalainen Protectorate on Kalle Lindbergin hiljattain ensimmäisen omakustanteen ”Come Fall” julkaissut projekti, joka on hakenut vaikutteensa 90-luvun electro industriaalista sekä dark ambientista. Eritoten Skinny Puppyn vaikutteet ovat kuultavissa vahvasti.

Protectorate Live

Kalle Lindberg perusti Protectoraten nykyisin telakoituneen The Republic of Desire industrial metal -bändin vastapainoksi ja väyläksi käyttää ideoita, jotka eivät sopineet kyseiseen konseptiin. Nykyisin projekti on kehittynyt pitkälti omaksi entiteetikseen, jonka livekokoonpanosta vastaavat vokalisti Kalle Lindbergin ja Wolf424. Liveshowsta on tulossa energinen ja yllätyksellinen. Mukana on sopivasti improvisointia ja kokeellisempaa industrialmenoa vastapainoksi elektrommalle kamalle.

Protectorate Live

© Janita Olkkonen

Tulevaisuudessa Protectorate keskittyy uusien biisien luomiseen ja lisää keikkojakin voi olla luvassa. Protectoraten ”Come Fall” EP:n voi ostaa toistaiseksi vain Lindbergiltä itseltään, varatkaa siis ylimääräinen 5€ mukaan keikalle.

Protectorate Facebookissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s