Esittelyssä Protectorate

PROTECTORATE LOGO

Kuuntele Protectoratea Soundcloudissa!
Lappeenrantalainen Protectorate on Kalle Lindbergin hiljattain ensimmäisen omakustanteen “Come Fall” julkaissut projekti, joka on hakenut vaikutteensa 90-luvun electro industriaalista sekä dark ambientista. Eritoten Skinny Puppyn vaikutteet ovat kuultavissa vahvasti.

Protectorate Live

Kalle Lindberg perusti Protectoraten nykyisin telakoituneen The Republic of Desire industrial metal -bändin vastapainoksi ja väyläksi käyttää ideoita, jotka eivät sopineet kyseiseen konseptiin. Nykyisin projekti on kehittynyt pitkälti omaksi entiteetikseen, jonka livekokoonpanosta vastaavat vokalisti Kalle Lindbergin ja Wolf424. Liveshowsta on tulossa energinen ja yllätyksellinen. Mukana on sopivasti improvisointia ja kokeellisempaa industrialmenoa vastapainoksi elektrommalle kamalle.

Protectorate Live
© Janita Olkkonen

Tulevaisuudessa Protectorate keskittyy uusien biisien luomiseen ja lisää keikkojakin voi olla luvassa. Protectoraten “Come Fall” EP:n voi ostaa toistaiseksi vain Lindbergiltä itseltään, varatkaa siis ylimääräinen 5€ mukaan keikalle.

Protectorate Facebookissa

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s