Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ Saiico

DJ Saiico

Ranskalaissyntyinen DJ Saiico aloitti levyjen soittamisen vuonna 1999 Nizzasa L’Onyx goottiklubin resident DJ:nä, jossa hän soitti melkein kaksi vuotta. Lisäksi hänet näki useilla klubeilla ja bileissä gootti- ja industrial skenessä aina power noise bileisiin asti (Industrial fest, Punish Your Machine, Messes Synthétiques…).

Young DJ Saiico
Vuonna 2004 hän aloitti L’aigle mécanique klubin kahden muun DJ:n kanssa järjestäen keikkoja ja bileitä eteläranskassa. Bändit kuten Flint Glass, Mono No Aware ja Punish Yourself soittivat heidän klubillaan ja he myös järjestivät Méailles nimisen festivaalin jossa bändit ja DJ:t soittivat tauotta kahden päivän ajan. Asuttuaan nyt kahden vuoden ajan Suomessa hän on soittanut skenen merkittävimmillä klubeilla Helsingissä eli Syn/\psissa ja Hellfire Clubilla, joten keikka INFEKTIOSSA on luonnollinen jatkumo.

DJ Saiico tykkää soittaa pääasiassa power noisea ja harsh noisea ranskalaisilla elementeillä käyttäen aina sampleja luoden tarinan settiensä alusta loppuun. INFEKTIOSSA siis näemme miten rankka ranskalainen soundi sytyttää Suomea!

INFEKTIO haluaa toivottaa vieras-DJ:nsä tervetulleeksi, joten loimme Saiicolle lämpimän vastaanoton DJ-settinsä nauhoittamiseen. Käykää siis kuuntelemassa herran 12.10.2012 nauhoittama mixtape:
http://soundcloud.com/saiico/dj-saii

Welcoming a guest DJ

2 responses

  1. Päivitysilmoitus: Esittelyssä DJ Lord Taki « Club INFEKTIO

  2. Päivitysilmoitus: INFEKTIO 4.12.2012 « DJ emanon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s