Kiitokset 20.10.2012 yleisölle!

Suuret kiitokset kävijöille niin järjestäjäporukan, DJ:den kuin bändinkin puolesta. Ilta oli mahtava! Kuvia tulee nähtäville lähiaikoina ja soittolistat muotoutuvat jo sivuillemme: https://infektio.wordpress.com/2012/10/22/20-10-2012-soittolistat/ Mikäli Protectoraten omakustanne EP jäi ostamatta, on sellainen mahdollisuus ostaa seuraavista bileistämme 24.11.2012. Marraskuussa livenä soittaa brittiläinen ESA (Electronic Substance Abuse) ja vierailevana DJ:nä toimii E-110. Nähdään reilun kuukauden päästä!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s