Party like it's 2085!

Kiitokset 20.10.2012 yleisölle!

Suuret kiitokset kävijöille niin järjestäjäporukan, DJ:den kuin bändinkin puolesta. Ilta oli mahtava! Kuvia tulee nähtäville lähiaikoina ja soittolistat muotoutuvat jo sivuillemme: https://infektio.wordpress.com/2012/10/22/20-10-2012-soittolistat/ Mikäli Protectoraten omakustanne EP jäi ostamatta, on sellainen mahdollisuus ostaa seuraavista bileistämme 24.11.2012. Marraskuussa livenä soittaa brittiläinen ESA (Electronic Substance Abuse) ja vierailevana DJ:nä toimii E-110. Nähdään reilun kuukauden päästä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s