Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ E-110

(c) Aino Manner

Kuuntele E-110:n mixtape Mixcloudista!

E-110 tutustui synkkään elektroniseen musiikkiin 90-luvun alussa Die Kruppsin ja Front 242:n kautta. Levymusiikin soittaminen alkoi vuonna 2004, joidenkin bändiprojektien ohella kavereiden perustaessa, nyt jo edesmennyttä, Resurrection-klubia. Sittemmin E-110:n DJ-ura on vienyt hänet kotimaan kovimpien klubien kautta aina Kanadaan asti levyjä soittelemaan. Viime vuosina E-110 on tullut yleisölle tutuksi myös Kuroshion live-kosketinsoittajana.

E-110 in Kuroshio

aQi & E-110, Kuroshio Live @ Body Machine Body, Tallinn 2011.

E-110 sanoo soittavansa tummasävyistä tanssittavaa elektronista vaihtoehtomusiikkia. Genrenimiä on paljon, mutta eniten lautasella viihtyvät futurepop, EBM ja electro industrial. Tarvittaessa soittolistalle eksyy myös aggrotechiä tai terror EBM:ää. ”Eesatakybä” painottaa kuitenkin settejään hieman kevyempään ja melodisempaan materiaaliin kuin mitä INFEKTIOSSA yleensä muilta DJ:ltä on kuultu. Etukäteen mietittyä soittolistaa ei ole mukana, joten illan kappaleiden valinta on yleisön tanssihaluista kiinni. Aiempien bileiden perusteella E-110 odottaakin levyjen soittamista INFEKTIOSSA innolla.

© Aino Manner

Yksi vastaus

  1. Päivitysilmoitus: DJ E-110

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s