Esittelyssä DJ E-110

(c) Aino Manner

Kuuntele E-110:n mixtape Mixcloudista!

E-110 tutustui synkkään elektroniseen musiikkiin 90-luvun alussa Die Kruppsin ja Front 242:n kautta. Levymusiikin soittaminen alkoi vuonna 2004, joidenkin bändiprojektien ohella kavereiden perustaessa, nyt jo edesmennyttä, Resurrection-klubia. Sittemmin E-110:n DJ-ura on vienyt hänet kotimaan kovimpien klubien kautta aina Kanadaan asti levyjä soittelemaan. Viime vuosina E-110 on tullut yleisölle tutuksi myös Kuroshion live-kosketinsoittajana.

E-110 in Kuroshio
aQi & E-110, Kuroshio Live @ Body Machine Body, Tallinn 2011.

E-110 sanoo soittavansa tummasävyistä tanssittavaa elektronista vaihtoehtomusiikkia. Genrenimiä on paljon, mutta eniten lautasella viihtyvät futurepop, EBM ja electro industrial. Tarvittaessa soittolistalle eksyy myös aggrotechiä tai terror EBM:ää. “Eesatakybä” painottaa kuitenkin settejään hieman kevyempään ja melodisempaan materiaaliin kuin mitä INFEKTIOSSA yleensä muilta DJ:ltä on kuultu. Etukäteen mietittyä soittolistaa ei ole mukana, joten illan kappaleiden valinta on yleisön tanssihaluista kiinni. Aiempien bileiden perusteella E-110 odottaakin levyjen soittamista INFEKTIOSSA innolla.

© Aino Manner
Advertisement

One thought on “Esittelyssä DJ E-110

  1. Pingback: DJ E-110

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s