Party like it's 2085!

Esittelyssä Flint Glass

Flint Glass

Flint Glass on pariisilainen dark electronica-projekti, jonka on kehuttu edustavan rytminoisen, electronican ja dark ambientin innovatiivisimpia soundeja. Gwenn Trémorinin vuonna 1999 perustaman projektin musiikki ryömii ihon alle, luoden mieleen kiehtovia kuvioita ja haastaen kuuntelijan samplejen, rytmien ja biittien ainutlaatuisella yhdistelmällä.

Flint Glassin musiikista löytyy vaikutteita 90-luvun ambientista, IDM:n eri ilmenemismuodoista, heimomusiikista, industrialista ja rytminoisesta aina kokeellisempiin soundeihin.

Flint Glass on soittanut lukuisilla livekeikoilla ympäri maailmaa sekä esiintynyt suurimmilla alan festivaaleilla kuten Wave Gothic Treffenillä ja Maschinenfestillä. Flint Glass on maailmanlaajuisesti tunnettu nimi synkän eletronisen musiikin ystävien parissa.

Flint Glass

Gwenn Trémorin on myös perustanut kokeelliseen elektroniseen musiikkin keskittyvän Brume Records levy-yhtiön. Lisäksi hänellä on sivuprojekti Tzolk’in paremmin Empusaena tunnetun Nicolas Van Meirhaeghen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s