Esittelyssä Flint Glass

Flint Glass

Flint Glass on pariisilainen dark electronica-projekti, jonka on kehuttu edustavan rytminoisen, electronican ja dark ambientin innovatiivisimpia soundeja. Gwenn Trémorinin vuonna 1999 perustaman projektin musiikki ryömii ihon alle, luoden mieleen kiehtovia kuvioita ja haastaen kuuntelijan samplejen, rytmien ja biittien ainutlaatuisella yhdistelmällä.

Flint Glassin musiikista löytyy vaikutteita 90-luvun ambientista, IDM:n eri ilmenemismuodoista, heimomusiikista, industrialista ja rytminoisesta aina kokeellisempiin soundeihin.

Flint Glass on soittanut lukuisilla livekeikoilla ympäri maailmaa sekä esiintynyt suurimmilla alan festivaaleilla kuten Wave Gothic Treffenillä ja Maschinenfestillä. Flint Glass on maailmanlaajuisesti tunnettu nimi synkän eletronisen musiikin ystävien parissa.

Flint Glass

Gwenn Trémorin on myös perustanut kokeelliseen elektroniseen musiikkin keskittyvän Brume Records levy-yhtiön. Lisäksi hänellä on sivuprojekti Tzolk’in paremmin Empusaena tunnetun Nicolas Van Meirhaeghen kanssa.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s