Esittelyssä DJ Lord Taki

DJ Lord Taki

Itsenäisyyspäivänä INFEKTION DJ-vierailua hoitaa ranskalainen DJ-kaksikko Saiico ja Lord Taki. Saiico soittikin bileissämme jo lokakuussa ja hänen livenä soittamansa setin voi kuunnella hänen Soundcloud-sivultaan. Lisäksi Saiicosta tehtiin jo aiemmin lyhyt esittely sivuillemme.

Ranskalaisen DJ Lord Takin ensimmäinen suuri vaikuttaja musiikillisesti oli Fear Factoryn levy “Demanufacture”. Oli vuosi 1995 ja se oli DJ Lord Takin evoluution alkusysäys. Tämän jälkeen hänen korviinsa kantautui :Wumpscut:in kuuluisa raita “Black Death”. Nizzassa oli tuolloin mainio levykauppa, jossa työskenteli Corpus Delictin basisti. Hänen vinkkaamanaan Lord Taki löysi levy-yhtiöt kuten Ant-Zen ja Hands. Lopulta hän halusi joka kerran enemmän rytminoisea. Hän loi jo edesmenneen sivuston “Electro World” jakaakseen musiikillisia näkymyksiään, ja tämän sivun kautta hän päätyi yhteyksiin Laurent Le Fersin kanssa. Le Fers oli Industrial # Festivalin pääjärjestäjä ja M-tronic levymerkin vetäjä. Muuttaessaan Pariisiin Le Fers jätti Doctor Avalance radio-ohjelmansa teon Lord Takille joka pitikin sitä ilmoilla useita vuosia. Täältä löydät Lord Takin hänen luoman tribuutin Doctor Avalance radio-ohjelmalle: good for health | bad for education – a tribute to doctor avalanche radio show

Dj Lord Taki
Vuonna 2005 Saiico , N0th1n9, Andromède ja Lord Taki loivat L’Aigle Mécanique kollektiivin, jonka järjestämissä bileissä soittivat mm. Flint Glass, Mono No Aware, Wäks, Communication Zero. L’Aigle Mécanique on ollut tauolla vuodesta 2009. DJ Lord Taki on edelleen vakio-DJ Industrial # Festivaleilla ja on soittanut VIP-puolella Decibeliossa, Hands levy-yhtiön the forms of hands bileissä chill out puolella sekä ranskalaisissa bileissä kuten Axesscodessa tai Kviarissa.

Lord Taki tykkää soittaa electronista musiikkia niin hiljaisesta IDM fiilistelystä (Dither, Xabec…) vanhaan hyvään kunnon dark electroon (:Wumpscut:, Laether Strip, Suicide Commando) mutta eniten hän nauttii tyylistä jota hän itse kuvailee Harsh Industrialiksi. Suosikeikseen hän luettelee bändejä kuten Imminent, Hypnoskull ja Communication zero. Jos tanssilattia tarvitsee äärimmäisiä BPM-nopeuksia häneltä löytyy siihen lääkkeeksi Frenchcore/speedcore bändejä kuten Micropoint, Radium ja The Speedfreak. Saiicon vinkkaamana he taitavat kuitenkin pysyä tanssiystävällisellä 140 BPM alueella, josta löytyy mainioita raitoja bändeiltä kuten: punchinc, sonar, scrapedx, winterkälte. Näiden herrojen setit varmasti lämmittävät pikkujoulubileet äärimmilleen!

Advertisement

One thought on “Esittelyssä DJ Lord Taki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s