Esittelyssä DJ Shades

DJ Shades @ Syn/\psi

Kuuntele DJ Shadesin mixtape SoundCloudista!

DJ Shades on muodostunut tutuksi nimeksi PK-seudun konemusapiireissä. Hän on mukana järjestämässä sekä Hellfire Clubia että Dead Souls Gathering-tapahtumaa, jotka molemmat sijoittuvat Helsingin ytimeen. Hellfire Club on painottunut rankempaan konemusiikkiin, kun taas Dead Souls Gatheringissä soi laaja kirjo tumman, rankan sekä synkän musiikin eri tyylilajeja aina goottirockista konemusan kautta industrial-metalliin. Shades on kanta-DJ molemmilla klubeilla. Aikoinaan Shades oli myös mukana organisoimassa Torture Torstai-tapahtumaa, jota järjestetiin Kuudennella Linjalla.

Shades on ollut alusta asti mukana Beati Mortui-bändissä sekä biisintekijänä että muusikkona. Beati Mortui on julkaissut kaksi täyspitkää albumia ja kiertänyt Suomessa, Saksan seuduilla sekä Venäjällä. Muutama vuosi sitten Shades soitti myös Kinetik Controlissa, joka soitti electrometallia/rockia Shades levytti pari albumia sekä kiersi Suomessa ja Sveitsissä heittäen parisenkymmentä keikkaa Kinetik Controlin riveissä. Shades on myös soittanut bassoa Hellcity Punksissa ja tehnyt muutamia biisejä omalle sooloprojektilleen (jonka nimi muuten pitäisi tarkistaa jostain jos se nyt kerran mainitaan).
DJ-toimintansa Shades aloitti Helsingin tunnetulla SYN/\PSI-klubilla 6.6.2008. Tästä lähtien Shades on heittänyt päälle toistakymmentä DJ-keikkaa alan tapahtumissa, pääosin Helsingin klubeilla, mutta levyt ovat pyörineet myös Tampereella, Saksassa ja Virossa.

DJ Shades ja kaveri Hellfire Clubilla
DJ’t Shades, Flambeau ja emanon Hellfire Clubilla 21.4.2012.

Shades on myös työstänyt vuosien varrella bändinsä sekä oman DJ nimensä kautta yli toistakymmentä remixiä muille genren bändeille, kuten Eisenfunk, Das Ich, Kuroshio, FreakAngel, Nano Infect ynnä muita. Viimeisimpinä ovat valmistuneet remixit kotimaamme electro-ylpeydelle Kuroshiolle, sekä kreikkalaiselle Siva Sixille. Nämä uudet, vielä julkaisemattomat remixit saattavat saada ensisoittonsa Infektio-klubilla! Shadesin remixejä on mukana myös mixtapessa jonka hän nauhoitti Hellfire Clubin Helmikuun setistään.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s