Party like it's 2085!

INFEKTIO 6.4.2013 Live: Alien Vampires

INFEKTIO Vol.13 flyer

INFEKTIO järjestää kevään saatanallisimmat konemusiikkibileet 6.4. kun Helsingin valtaa italialaisenglantilainen Alien Vampires! Vuonna 2000 perustettu Alien Vampires syntyi kun Black Metal-yhtye Aborymin kitaristilaulaja Nysrok halusi tutkia koneellisempia ääniä. Nysrok alkoi yhdistellä psykedeelistä trancea, industriaalia, EBM:ää ja metallia, luoden Alien Vampiresin! Shokeeraavista live-esiintymisistään tunnettu bändi esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Suomessa!

Tututtuun tapaan synkän konemusiikin helmiä tarjoilevat DJ’t emanon ja VoyVod ja kaiken tämän kruunaa VJ Biolumen visuaalinen ulosanti. DJ-vieraana nähdään Hard trance ja Hard NRG piireistä sekä Afecto DJ’s house kollektiivista tuttu DJ Noste, joka on tarjoutunut esittelemään INFEKTIOSSA synkemmän puolensa – Housea ei siis ole tällä kertaa luvassa 😉

Ennnakkolippujen myynti on päättynyt.

Illan aikatauluiksi on kaavailtu tällaista:
21.00 DJ VoyVod
22.00 DJ Noste
23.00 DJ emanon
00.00 Alien Vampires (Live)
01.00 DJ VoyVod
01.50 DJ emanon
02.40 DJ Noste
03.30 *valomerkki*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s