Esittelyssä DJ Noste

DJ Noste

Vuodesta 1999 monilla klubeilla ja tapahtumissa soitellut Noste on päättänyt omistaa elämänsä elektroniselle tanssimusiikille. Noste soittaa kaikkea eteerisestä ambientista pumppaavaan hard energyyn. Afecto Dj’s -kollektiivin jäsenenä Noste tuottaa viikottaista radio showta SpinFM:lle ja soittaa vakio DJ:nä useammallakin klubilla.

Soittaessaan nostattavaa tech housea, teknoa ja trancea, Noste ei koskaan piilota sydämensä synkempää puolta, joka on omistettu EBM:n, rhythmic noisen, hard-nrgn ja breaksin raskaammille soundeille. 6.4.2013 onkin odotettavissa harvinaisen synkkää ja rajua soundia Nosteen tarjoamana!

DJ Noste

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s