Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ Noste

DJ Noste

Vuodesta 1999 monilla klubeilla ja tapahtumissa soitellut Noste on päättänyt omistaa elämänsä elektroniselle tanssimusiikille. Noste soittaa kaikkea eteerisestä ambientista pumppaavaan hard energyyn. Afecto Dj’s -kollektiivin jäsenenä Noste tuottaa viikottaista radio showta SpinFM:lle ja soittaa vakio DJ:nä useammallakin klubilla.

Soittaessaan nostattavaa tech housea, teknoa ja trancea, Noste ei koskaan piilota sydämensä synkempää puolta, joka on omistettu EBM:n, rhythmic noisen, hard-nrgn ja breaksin raskaammille soundeille. 6.4.2013 onkin odotettavissa harvinaisen synkkää ja rajua soundia Nosteen tarjoamana!

DJ Noste

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s