Party like it's 2085!

Esittelyssä Alien Vampires

Alien Vampires Promo pic

Alien Vampires on tulossa ensimmäistä kertaa Suomeen Club INFEKTION lavalle!
Alien Vampires ei tee kompromisseja. Perversseine lyriikoineen, provosoivine fetissinunnakuvineen ja äärimmäisine live-esityksineen he eivät välitä kenenkään mielipiteistä. Asenne kuuluu myös heidän musiikissaan, joka on törkeä sekoitus rankkaa elektroa, goottimetallia ja industrial dancea.

Nysrok perusti Alien Vampiresin vuonna 2000. Hän halusi tutkia erilaisia äänimaailmoja sekoittamalla psytrancea, EBM:mää, industrialia ja metallia. Nightstalker liittyi mukaan vuonna 2004. Nysrok ja Nightstalker inspiroituvat Jam Montoyan taiteesta, sidonnasta, sadomasokismista ja päihteistä – elementeistä jotka määrittävät Alien Vampiresin taustakonseptin.

Alien Vampires on ollut aktiivinen sekä industrial- että metalliskeneissä. Bändi on saavuttanut suosiota voimakkaiden, visuaalisten live-esiintymistensä ja eklektisen, hyökkäävän tanssimusiikkinsa avulla. Alien Vampires on tehnyt yhteistyötä muunmuassa Suicide Commandon ja In Slaughter Nativesin kanssa. Tuodessaan aggressiivisen shownsa INFEKTION lavalle, tulee keikka varmasti olemaan näkemisen arvoinen!

Alien Vampires Live

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s