Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ aQi Kuroshio

aQiKuroshio

Vuonna 1997 Kuroshio Current projektin perustanut aQi astui ensimmäistä kertaa livenä yleisön eteen sooloprojektina jo vuonna 1998. Dj:nä aQi aloitti lähes samoihin aikoihin.

Levylaukkuun tarttui mukaan alusta lähtien enemmän elektronista sykettä, elektroindustrialia sekä ebm:ää tyyliin Nitzer Ebb, Depeche Mode, Covenant, Leaether Strip, Front 242 jne. Innostus synkemmän elektronisen musiikin soittamiseen ja aina uuden soundin etsimiseen johti DJ-settien muokkautumiseen. aQi alkoi sekoittaa tyylejä, aina aggrotechistä jopa synkkään psytranceen. Alkuaikojen klubeja, joilla aQi on vieraillut olivat mm. Viettelys, Damnation, Resurrection ja Syn/\psi. aQi teki myös satunnaisia DJ-keikkoja Kinky Clubin sekä SMFR-klubin bileissä, joissa hänen levylaukustaan löytyi myös goottirokkia.

Vuonna 2009 aQi oli mukana Torture Torstai klubin resident DJ:nä. Pahamainesta klubia pyöritettiin maestro Proteuksen luotsaamana reilun vuoden verran. Nälkä järjestää lisää tapahtumia synkeän elektronisen musiikin ystäville johti Hellfire Clubin syntyyn jossa aQi on edelleen resident DJ:nä.

aQi Syn/\psissa 18.9.2010

© Aino Manner

2008 kuopatun Kuroshio Currentin tuhkista vuonna 2009 nousseen Kuroshio projektin ohella aQi soittaa myös ErilaZ:in livekokoonpanossa ja viihtyy hyvin myös DJ-dekkien takana. Varsinaisena DJ:nä herra ei itseään kuitenkaan pidä, enemmänkin artistina joka vierailee klubeilla ja bileissä soittamassa levyjä pyrkien tuomaan oman persoonallisen näkemyksen soittaen omia suosikkejaan eri artisteilta.

Ehdottomaksi ykkösbändikseen aQi nimeää Front Line Assemblyn, jonka soundia tullaan taatusti kuulemaan INFEKTIO-klubin tanssilattialla. aQi toivottaa INFEKTIOn yleisön tervetulleeksi seuraavin sanoin: Keizoku wa chikara nari!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s