Esittelyssä Nitronoise

Nitronoise

Kuuntele NitroNoisea DWA-levy-yhtiön Bandcamp sivuilta täältä.

Kanadalainen Nitronoise alkoi nousta suuremman yleisön tietoisuuteen DWA:n signattua heidät. Nitro/Noise yhdistää ennakkoluulottomasti deathmetal-vokaaleja moderniin, vihaiseen elektroniseen musiikkiin. Vaikka ainekset ovat periaatteessa tuttuja, lopputulos kuulostaa raikkaalta.

Vuonna 2012 ilmestynyt Total Nihilism nosti Nitronoisen lopullisesti kansainväliselle kentälle. Bändi ei ole lepäillyt laakereillaan, vaan julkaissut useita remixejä mm. Nachtmahrille, Terrolokaustille ja Freakangelille.  Vuonna 2013 bändiltä on lisäksi ilmestynyt kaksi remix-julkaisua. Nitronoise on saapumassa nyt INFEKTIOON osana ensimmäistä Euroopan-kiertuettaan!

Soundinsa puolesta bändi luo mielleyhtymiä kreikkalaisen Cygnosiciin ja ja kotimaiseen ErilaZiin. Möykkä ei ole loppumassa kesken, sillä Nitronoiselta on tulossa uusi levy, No Cure For Apocalypse joka ilmestyy sopivasti ennen Helsingin keikkaa 19.4.

DWA-levy-yhtiön julkaisema Nitronoisen toinen albumi kertoo tulevasta maailmanlopusta, jonka voimme ottaa avosylin vastaan. Levyn miksauksesta ja masteroinnista vastaa X-fusion ja Noisuf-X yhtyeistä tuttu Jan L, jonka kädenjälki on vahvasti kuultavissa mm. Suicide Commandon uudemmilla levyillä. Soundimaailma koostuu tanssittavista vahvoista biiteistä ja synkistä sanoituksista. Yhtyeen live-esiintyminen tulee olemaan kokemisen arvoinen!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s