Esittelyssä Die Sektor

Die Sektor

Kuuntele Die Sektoria DWA-levy-yhtiön Bandcamp sivuilta täältä.

Harva bändi on herättänyt skenen huomion samalla lailla kuin yhdysvaltalainen Die Sektor “To Be Fed Upon” debyyttilevynsä kanssa. Levy julkaistiin vuonna 2006 Saksalaisen Noitekk -levy-yhtiön kautta ja se sai erittäin paljon positiivista huomiota. Levy on klassinen esimerkki Harsh Electro- ja Aggrotech-soundin kulmakivistä. Sitten Die Sektor katosi.

Viitisen vuotta myöhemmin alkoi ilmestyä Die Sektorin tekemiä omia demoja sekä remiksejä muille artisteille. Yhtye palasi kentälle rytinällä vuonna 2011 levyllään Applied Structure In A Void. Noin vuotta myöhemmin, 2012 julkaistiin The Final Electro Solution, eikä bändi lepäillyt laakereillaan levynteon lomassa, vaan kiersi ahkerasti ja teki remiksejä muunmuassa Cedigestille, Detroit Dieselille ja Alien Vampiresille.

Viimeisin levy “(-)existence” saatiin kuitenkin valmiiksi muiden kiireiden lomassa ja julkaistiin vuonna 2013. (-)existence päättää “Void Trilogyn”, Die Sektorin paluunjälkeisten levyjen muodostaman temaattisen kokonaisuuden. Levy yhdistää ja laajentaa aiemmilla levyillä käsiteltyjä teemoja sekä musiikillisesti että lyriikoiden osalta.

Studiotyöskentelyn lisäksi Die Sektor on kiertänyt Pohjois-Amerikkaa todella ahkerasti ja menestyksekkäästi. Bändi niitti mainetta kovana live-esiintyjänä jo oltuaan ensimmäistä kertaa pinnalla, mutta paluun jälkeen he ovat nousseet vielä korkeammalle tasolle.

Nyt Die Sektor on tulossa ensimmäistä kertaa Eurooppaan ja Suomeen! INFEKTIO on ylpeä saadessaan yhtyeen esiintymään klubillaan ensimmäisellä Suomen keikalla.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s