Party like it's 2085!

Esittelyssä Die Sektor

Die Sektor

Kuuntele Die Sektoria DWA-levy-yhtiön Bandcamp sivuilta täältä.

Harva bändi on herättänyt skenen huomion samalla lailla kuin yhdysvaltalainen Die Sektor ”To Be Fed Upon” debyyttilevynsä kanssa. Levy julkaistiin vuonna 2006 Saksalaisen Noitekk -levy-yhtiön kautta ja se sai erittäin paljon positiivista huomiota. Levy on klassinen esimerkki Harsh Electro- ja Aggrotech-soundin kulmakivistä. Sitten Die Sektor katosi.

Viitisen vuotta myöhemmin alkoi ilmestyä Die Sektorin tekemiä omia demoja sekä remiksejä muille artisteille. Yhtye palasi kentälle rytinällä vuonna 2011 levyllään Applied Structure In A Void. Noin vuotta myöhemmin, 2012 julkaistiin The Final Electro Solution, eikä bändi lepäillyt laakereillaan levynteon lomassa, vaan kiersi ahkerasti ja teki remiksejä muunmuassa Cedigestille, Detroit Dieselille ja Alien Vampiresille.

Viimeisin levy ”(-)existence” saatiin kuitenkin valmiiksi muiden kiireiden lomassa ja julkaistiin vuonna 2013. (-)existence päättää ”Void Trilogyn”, Die Sektorin paluunjälkeisten levyjen muodostaman temaattisen kokonaisuuden. Levy yhdistää ja laajentaa aiemmilla levyillä käsiteltyjä teemoja sekä musiikillisesti että lyriikoiden osalta.

Studiotyöskentelyn lisäksi Die Sektor on kiertänyt Pohjois-Amerikkaa todella ahkerasti ja menestyksekkäästi. Bändi niitti mainetta kovana live-esiintyjänä jo oltuaan ensimmäistä kertaa pinnalla, mutta paluun jälkeen he ovat nousseet vielä korkeammalle tasolle.

Nyt Die Sektor on tulossa ensimmäistä kertaa Eurooppaan ja Suomeen! INFEKTIO on ylpeä saadessaan yhtyeen esiintymään klubillaan ensimmäisellä Suomen keikalla.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s