Party like it's 2085!

Esittelyssä Kuroshio

Kuroshio

Kuuntele Kuroshion musiikkia yhtyeen Bandcamp-sivuilta täältä.

Kuroshion juuret löytyvät edesmenneen kotimaisen electrobändin Kuroshio Currentin raunioista. Kun Kuroshio Current hajosi vuonna 2008, yhtyeen perustaja ja laulaja aQi jatkoi musiikin tekemistä ja uusi Kuroshio nimen saanut projekti syntyi virallisesti syyskuun 9. 2009 (09.09.09).

Kuroshio Live

Kuroshio Live @ Body Machine Body Festival 2011

Kuroshion musiikki on yhdistelmä synkkää psy-trancea ja electro-industriaalia oldschool-EBM- ja teknovaikutteilla. Kuroshio yhdistelee tanssittavan iskeviä biittejä klassisen elokuvamusiikin tyylisiin sovituksiin, muodostaen yhden, vaikuttavan elektronisen liikkeen. Yhtyeen sanoitukset ovat saaneet inspiraationsa scifi- ja kauhuleffoista, cyberpunkista ja post-apokalyptisen maailman painajaisista.

Kuroshio on keikkaillut aktiivisesti perustamisestaan lähtien ja viimeksi Kuroshio nähtiin livenä syksyllä 2013 Nosturissa Covenantin lämppärinä. Kuroshion livekokoonpanon kuuluvat aQin lisäksi E-110 ja K-109.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s