Esittelyssä Kuroshio

Kuroshio

Kuuntele Kuroshion musiikkia yhtyeen Bandcamp-sivuilta täältä.

Kuroshion juuret löytyvät edesmenneen kotimaisen electrobändin Kuroshio Currentin raunioista. Kun Kuroshio Current hajosi vuonna 2008, yhtyeen perustaja ja laulaja aQi jatkoi musiikin tekemistä ja uusi Kuroshio nimen saanut projekti syntyi virallisesti syyskuun 9. 2009 (09.09.09).

Kuroshio Live
Kuroshio Live @ Body Machine Body Festival 2011

Kuroshion musiikki on yhdistelmä synkkää psy-trancea ja electro-industriaalia oldschool-EBM- ja teknovaikutteilla. Kuroshio yhdistelee tanssittavan iskeviä biittejä klassisen elokuvamusiikin tyylisiin sovituksiin, muodostaen yhden, vaikuttavan elektronisen liikkeen. Yhtyeen sanoitukset ovat saaneet inspiraationsa scifi- ja kauhuleffoista, cyberpunkista ja post-apokalyptisen maailman painajaisista.

Kuroshio on keikkaillut aktiivisesti perustamisestaan lähtien ja viimeksi Kuroshio nähtiin livenä syksyllä 2013 Nosturissa Covenantin lämppärinä. Kuroshion livekokoonpanon kuuluvat aQin lisäksi E-110 ja K-109.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s