Esittelyssä DJ Dovra Yukas

Kuuntele Dovra Yukasin tuorein Mixtape MixCloudista!

DJ Dovra Yukas

Levyjen soittoa Dovra Yukas sai kokeilla ensikerran 15 vuotta sitten, aivan vahingossa. Se oli rakkautta ensimmäisellä backspinnillä. Ahkera soittaminen vinyyleillä alkoi ja tapahtumia tuli järjestettyä. Sitten muu elämä vei miehen mennessään ja soittaminen jäi. Muutaman vuoden jälkeen vuonna 2009 Helsinkiin muutettuaan Dovra on alkanut taas siirtymään levylautasten äärelle.

Dovra Yukas

Musiikkimaku on vuosien varrella muuntunut monoteknosta lähinnä synkkään enemmän tai vähemmän melodiseen trance/techdance maailmaan. Tällä kertaa hän tarjoilee INFEKTIOssa synkempää ja säröisempää trance/techdance- sekä ehkä myös teknosoundia. Lainataksemme hänen eräässä haastattelussa antamaa lausetta: “All I need is the bass, big fat groovy bass, that pumps the blood in my veins. That’s what techno is all about. I want to hear it clean and loud.”

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s