Party like it's 2085!

Esittelyssä Essence Of Mind

Photo by Espen Geitsund

Kuuntele Essence Of Mindin uusinta levyä ”The Break Up!” täältä: http://alfamatrix.bandcamp.com/album/the-break-up

Vuonna 2006 perustettu norjalainen futurepopin ja electrorockin maastossa pyörivä Essence Of mind osoittaa miten hyvällä tasolla norjalainen konemusiikki on! Vuoden 2008 menestyneen debyyttialbuminsa Insurrectionin jälkeen yhtye lähti nopeaan nousukiitoon, ja kehitys on jatkanut matkaansa samaan suuntaan. Bändi yhdistelee musiikissaan electroa, industrial rockia ja vaihtoehtopoppia.

Essence of Mind on hankkinut livekokemuksensa kiertämällä muunmuassa Apoptygma Berzerkin ja Zeromancerin kanssa ja heidän halunsa jatkuvaan kehitykseen on tiukentanut yhtyeen livesoittoa jatkuvasti.

Edellisten albumeiden menestyksen jatkona yhtye on julkaissut ”Escape”-, ”Hate”- ja ”Wrong”-singleistä koostuvan trilogian. Seuraava täyspitkä albumi ”The Break Up!” julkaistaan 10. maaliskuuta 2015, juuri sopivasti ennen INFEKTION keikkaa. Luvassa on voimakkaan melodinen electroninen, vaihtoehtopopin ja -rockin vivahteilla, sekä modernin EDM musiikin mausteilla tuotettu albumi. Älä missaa tätä livekokemusta!

Essence Of Mind

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s