Esittelyssä Hell:Sector

Hell:Sector
Photo by Cathrine S. Watz, editing by Espen Geitsund

Kuuntele Hell:Sectorin “Rise Of The Apocalypse” Spotifyssä: https://open.spotify.com/album/5p2J6ykPTV47BW8MMxKAcf

Hell:Sector huutaa vihaa ihmiskunnan itsetuhoisesta rappiosta ja maailmasta, joka vajoaa yhä alemmas kohti tuhoa. Osansa sivalluksista saavat uskonto sekä demokratiaa hajottavat johtajat ja poliitikot. Norjalainen Aggrotech/Harsh EBM -yhtye Hell:Sector päästää helvetin irti saadakseen viestinsä läpi! Kolmihenkisen yhtyeen raivo raastaa kuulijansa syvyyksiin, näyttäen kuinka likainen maailmamme oikeasti on. Jykevien biittien hakatessa lekan lailla, avaa silmäsi ja nosta nyrkkisi ilmaan huutaen maailmanloppua!

Hell:Sector tarjoaa raskasta electronista musiikkia alavireisten kitaroiden lähes metallisella soundilla. Vuonna 2014 yhtye julkaisi 6 biisin EP:n “The Rise Of The Apocalypse” ja soitti Norjan Elektrostat-festivaaleilla Oslossa. Hell:Sectorin musiikkia on kuultu myös kokoelmilla, kuten Endzeit Bunkertracks 6:lla ja Industrial Music To Cure Cancer vol 3:lla. Lisäksi Hell:Sector on tehnyt remixejä yhtyeille kuten Subliminal Code, Xenturion Prime, Lovelorn Dolls ja Ayria. Debyyttilevy “The Rise Of The Apocalypse”, jonka masteroinnista  vastasi Noisuf-X/X-Fusion bändeistä tuttu Jan L, keräsi hyviä arvosteluja (8,5/10 Brutal Resonance, 90/100 Peak-a-boo magazine, 5/5 Hornsup.com.br). Debyyttilevyn suosion lisäksi bändin live-esiintymiset ovat saaneet paljon positiivista palautetta räjähtävästä energisyydestään. Yhtye työstää tällä hetkellä uutta levyä ja valmistautuu tuleviin live-esiintymisiinsä. INFEKTION keikalla on luvassa jo uutta, ennen kuulematonta uutta materiaalia.

HellSector

Links:
http://www.facebook.com/hellsector
http://www.youtube.com/hellsector666

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s