Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ Fuschia

DJ Fuchsia

Fuschia soitti ensimmäisen DJ keikkansa jo viitisentoista vuotta sitten Invasion bileissä Semifinalissa, jossa hän lämmitteli tanssilattiaa Kris Kylvenille ja Kuroshio Currentille. Äärimmäisen kovana The Cure fanina tunnettu Fuchsia eli Antti tykkää soitella Industriaalia ja EBM:ää ja maustella seoksen esimerkiksi synapopin melodioilla.

1st gig

Fuschia on paitsi soitellut kotimaan bileissä muinaisista Resurrectioneista Syn/\psiin asti, myös keikkaillut ulkomailla asti INFEST-festareilla briteissä. Infektion keikalle Fuchsia on luvannut kaivella toiseksi setikseen tarkkaan valikoidun setin 80-luvun EBM:ää ja New Beattiä. Nähdään tanssilattialla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s