Esittelyssä DJ Fuschia

DJ Fuchsia

Fuschia soitti ensimmäisen DJ keikkansa jo viitisentoista vuotta sitten Invasion bileissä Semifinalissa, jossa hän lämmitteli tanssilattiaa Kris Kylvenille ja Kuroshio Currentille. Äärimmäisen kovana The Cure fanina tunnettu Fuchsia eli Antti tykkää soitella Industriaalia ja EBM:ää ja maustella seoksen esimerkiksi synapopin melodioilla.

1st gig

Fuschia on paitsi soitellut kotimaan bileissä muinaisista Resurrectioneista Syn/\psiin asti, myös keikkaillut ulkomailla asti INFEST-festareilla briteissä. Infektion keikalle Fuchsia on luvannut kaivella toiseksi setikseen tarkkaan valikoidun setin 80-luvun EBM:ää ja New Beattiä. Nähdään tanssilattialla!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s