Esittelyssä Zardonic

Zardonic

Kuuntele Zardonicin musiikkia Soundcloudista: https://soundcloud.com/zardonic

Innovatiivisessa musiikissaan metallia, drum’n’bassia ja EDM:ää yhdistelevä Zardonic saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen esiintyäkseen Club INFEKTIOn Halloween-bileiden lavalla. Aikojen saatossa moni artisti on yhdistellyt särökitaroita tanssimusiikkiin, mutta Zardonicin käsittelyssä kombinaatiosta on syntynyt täydellisen tasapainoinen keitos metallin ja elektron välillä, joka pursuaa puhdasta energiaa.

Zardonic BW

Oli kyse sitten 10 000 katsojan areenakeikasta tai intiimimmästä klubivedosta, Zardonic saa yleisön liikkeelle huimalla lavaenergiallaan. Ikonisen naamion takaa löytyy venezuelalaislähtöinen multi-instrumentalisti, dj ja säveltäjä, jonka kädenjälki näkyy oman tuotannon lisäksi myös lukuisissa sivuprojekteissa, remixeissä sekä kokoelmissa.

Tuotteliaan uransa aikana Zardonic on kiertänyt ahkerasti maailmaa ja esiintynyt massiivisilla areenoilla sekä festivaalien päälavoilla niin Venäjällä, Euroopassa kuin Etelä-Amerikassakin. Club INFEKTIOlla on ilo ja kunnia toivottaa tämä raskaan EDM:n naamioitu pioneeri tervetulleeksi ravisuttamaan myös suomalaisten kuulijoiden kekrijuhlintaa.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s