Party like it's 2085!

Esittelyssä Zardonic

Zardonic

Kuuntele Zardonicin musiikkia Soundcloudista: https://soundcloud.com/zardonic

Innovatiivisessa musiikissaan metallia, drum’n’bassia ja EDM:ää yhdistelevä Zardonic saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen esiintyäkseen Club INFEKTIOn Halloween-bileiden lavalla. Aikojen saatossa moni artisti on yhdistellyt särökitaroita tanssimusiikkiin, mutta Zardonicin käsittelyssä kombinaatiosta on syntynyt täydellisen tasapainoinen keitos metallin ja elektron välillä, joka pursuaa puhdasta energiaa.

Zardonic BW

Oli kyse sitten 10 000 katsojan areenakeikasta tai intiimimmästä klubivedosta, Zardonic saa yleisön liikkeelle huimalla lavaenergiallaan. Ikonisen naamion takaa löytyy venezuelalaislähtöinen multi-instrumentalisti, dj ja säveltäjä, jonka kädenjälki näkyy oman tuotannon lisäksi myös lukuisissa sivuprojekteissa, remixeissä sekä kokoelmissa.

Tuotteliaan uransa aikana Zardonic on kiertänyt ahkerasti maailmaa ja esiintynyt massiivisilla areenoilla sekä festivaalien päälavoilla niin Venäjällä, Euroopassa kuin Etelä-Amerikassakin. Club INFEKTIOlla on ilo ja kunnia toivottaa tämä raskaan EDM:n naamioitu pioneeri tervetulleeksi ravisuttamaan myös suomalaisten kuulijoiden kekrijuhlintaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s