Esittelyssä: IO//IO

IO//IO

IO//IO (luetaan: input output // input output) on suomalainen tummasävyisemmän konemusiikin duo. Genrerajoja kumartelematon bändi perustettiin syksyllä 2015. Yhtyeen jäsenet, Anton Entire ja Null Terminator, ovat musiikin monitoimikoneita. IO//IO on luonut vuoden aikana kiintoisan mykysopan darkwaven, synthwaven, EBM:n ja dronemusiikin elementeistä, mutta ujuttaa yhtä ahnaasti sekaan vaikka maailmanmusiikkisoundeja.

Nimessä ja bändin grafiikoissa on myös viitteitä Jupiterin Io-kuuhun. IO//IO:n vanhempaa ja kokeilevampaa musiikkia on kuultu mm. Avaruusromua-ohjelmassa. Tanssilattialla bändi on sen sijaan melko uusi tuttavuus. Pääsevätkö INFEKTIOn kävijät todistamaan uuden kuun syntyä?

ioio-pr-band-bodies

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s