Party like it's 2085!

Esittelyssä: IO//IO

IO//IO

IO//IO (luetaan: input output // input output) on suomalainen tummasävyisemmän konemusiikin duo. Genrerajoja kumartelematon bändi perustettiin syksyllä 2015. Yhtyeen jäsenet, Anton Entire ja Null Terminator, ovat musiikin monitoimikoneita. IO//IO on luonut vuoden aikana kiintoisan mykysopan darkwaven, synthwaven, EBM:n ja dronemusiikin elementeistä, mutta ujuttaa yhtä ahnaasti sekaan vaikka maailmanmusiikkisoundeja.

Nimessä ja bändin grafiikoissa on myös viitteitä Jupiterin Io-kuuhun. IO//IO:n vanhempaa ja kokeilevampaa musiikkia on kuultu mm. Avaruusromua-ohjelmassa. Tanssilattialla bändi on sen sijaan melko uusi tuttavuus. Pääsevätkö INFEKTIOn kävijät todistamaan uuden kuun syntyä?

ioio-pr-band-bodies

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s