Esittelyssä Rave The Reqviem

Photo: Anton Lernstål

Kuuntele Rave The Reqviemin musiikkia DWA:n bandcamp-sivuilta!

Club Infektio buukkaa harvemmin varsinaisia industrial metal -bändejä, joten kun näin tapahtuu, on kyseessä jotain hyvin erityistä. Rave The Reqviem on yhdistelmä katkeransuloista kauneutta ja mekaanista pimeyttä. Yhtyeen kappaleet yhdistävät eteerisen sopraanolaulun, eeppisen tarttuvat kertosäkeet ja raskaan industrialmetalliteurastuksen.

Rave The Reqviem näki päivänvalon 2011, kun ruotsalainen Filip Lönnqvist halusi yhdistää metallia ja modernia elektronista musiikkia, kuten drum’n’bassia sekä dubsteppia. Filipin äiti Carola liittyi yhtyeen riveihin ja hänen sopraanolaulunsa loi projektiin sen vaatiman viimeisen silauksen. Yhtye kiinnitettiinkin pian DWA-levy-yhtiön talliin, jonka kautta yhtye on julkaissut eponyymisen debyyttinsä 2012 sekä toisen albuminsa The Gospel of Nilin lokakuussa 2016. Ensijulkaisun tavoin se on kerännyt ylistäviä arvioita niin kriitikoilta kuin faneiltakin tuoreen ja ennenkuulumattoman soundinsa ansiosta. Muun muassa Venäjällä suuren alakulttuurisuosion saavuttanut yhtye saapuu ensimmäiselle Suomen-keikalleen Club Infektion vappustarttiin tuoden täyden lavallisen ryminää täyttämään Glorian salin. Odotettavissa on vähintäänkin mieleenpainuva show.
Tule siis katsastamaan tämän ainutlaatuisen konemetallihybridin livekunto seuraaviin bileisiimme 29.4.2017 ja liity The Chvrch of RTR:n opetuslapsiin!

Rave The Reqviem Live

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s