Party like it's 2085!

Esittelyssä Rave The Reqviem

Photo: Anton Lernstål


Kuuntele Rave The Reqviemin musiikkia DWA:n bandcamp-sivuilta!

Club Infektio buukkaa harvemmin varsinaisia industrial metal -bändejä, joten kun näin tapahtuu, on kyseessä jotain hyvin erityistä. Rave The Reqviem on yhdistelmä katkeransuloista kauneutta ja mekaanista pimeyttä. Yhtyeen kappaleet yhdistävät eteerisen sopraanolaulun, eeppisen tarttuvat kertosäkeet ja raskaan industrialmetalliteurastuksen.

Rave The Reqviem näki päivänvalon 2011, kun ruotsalainen Filip Lönnqvist halusi yhdistää metallia ja modernia elektronista musiikkia, kuten drum’n’bassia sekä dubsteppia. Filipin äiti Carola liittyi yhtyeen riveihin ja hänen sopraanolaulunsa loi projektiin sen vaatiman viimeisen silauksen. Yhtye kiinnitettiinkin pian DWA-levy-yhtiön talliin, jonka kautta yhtye on julkaissut eponyymisen debyyttinsä 2012 sekä toisen albuminsa The Gospel of Nilin lokakuussa 2016. Ensijulkaisun tavoin se on kerännyt ylistäviä arvioita niin kriitikoilta kuin faneiltakin tuoreen ja ennenkuulumattoman soundinsa ansiosta. Muun muassa Venäjällä suuren alakulttuurisuosion saavuttanut yhtye saapuu ensimmäiselle Suomen-keikalleen Club Infektion vappustarttiin tuoden täyden lavallisen ryminää täyttämään Glorian salin. Odotettavissa on vähintäänkin mieleenpainuva show.
Tule siis katsastamaan tämän ainutlaatuisen konemetallihybridin livekunto seuraaviin bileisiimme 29.4.2017 ja liity The Chvrch of RTR:n opetuslapsiin!

Rave The Reqviem Live

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s