Party like it's 2085!

Esittelyssä CygnosiC

Cygno5ic

Infektion vappustartin pääesiintyjänä lavalle nousee kreikkalainen melodisen dark electron huippunimi CygnosiC. Uransa 2006 aloittanut ateenalainen projekti on julkaissut juuri viidennen täyspitkän albuminsa Siren ja tulee esiintymään Suomeen ensimmäistä kertaa Club Infektion vappuspektaakkelissa.

Georg Psaroudakisin johtama CygnosiC on tunnettu persoonallisilla mörinävokaaleilla varustetusta hyvin melodisesta dark electrosta. Yhtye tuli suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011 loppuunmyydyllä ”Fallen” levyllään, jonka DWA on uudelleenjulkaissut tupla-CD:nä. Suomessa tanssilattiat täyttäväksi skenehitiksi nousi bändin kolmannelta levyltyä ”Fire And Forget” löytyvän Den Harrown italodiskohitin ”Mad Desire” coverveto. CygnosiC on myös tuonut omaa soundiaan esille remixeillään, mm. Suicide Commandolle, Alien Vampiresille, Die Sektorille sekä Terrolokaustille. Tule kokemaan tanssittavan tunnelmallinen ja synkän soinnukas show 29.4.2017 Kulttuuriareena Gloriassa!

Cygnosic Live

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s