Esittelyssä CygnosiC

Cygno5ic

Infektion vappustartin pääesiintyjänä lavalle nousee kreikkalainen melodisen dark electron huippunimi CygnosiC. Uransa 2006 aloittanut ateenalainen projekti on julkaissut juuri viidennen täyspitkän albuminsa Siren ja tulee esiintymään Suomeen ensimmäistä kertaa Club Infektion vappuspektaakkelissa.

Georg Psaroudakisin johtama CygnosiC on tunnettu persoonallisilla mörinävokaaleilla varustetusta hyvin melodisesta dark electrosta. Yhtye tuli suuremman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011 loppuunmyydyllä “Fallen” levyllään, jonka DWA on uudelleenjulkaissut tupla-CD:nä. Suomessa tanssilattiat täyttäväksi skenehitiksi nousi bändin kolmannelta levyltyä “Fire And Forget” löytyvän Den Harrown italodiskohitin “Mad Desire” coverveto. CygnosiC on myös tuonut omaa soundiaan esille remixeillään, mm. Suicide Commandolle, Alien Vampiresille, Die Sektorille sekä Terrolokaustille. Tule kokemaan tanssittavan tunnelmallinen ja synkän soinnukas show 29.4.2017 Kulttuuriareena Gloriassa!

Cygnosic Live

Advertisement

One thought on “Esittelyssä CygnosiC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s