Party like it's 2085!

Esittelyssä Riot Kitten

Riot Kitten

Riot Kittenin musiikkia yhtyeen Bandcamp-sivulta: https://riotkitten.bandcamp.com/
ja Spotifystä.

Riot Kittenin tavoitteena on saada teidät liikkeelle. Bändi perustettiin Helsingissä 2015 ja se lähestyy konemusiikkia aggressiviisesti industrial-kulttuurin suunnasta, mutta ei sähise liikoja myöskään muille musiikillisille vaikutteille. Kaiken synteettisen keskellä aito tunne on tärkeintä. Usein se on raivo, joskus jotain muuta.

Yhtyeen julkaisemat sinkut ”Regicide” ja ”Rumours To Signs” ovat saaneet kansainvälistä huomiota tanssilattioilla ja nettiradioissa. Heidän remixinsä industrial-suuruus Grendelin ”Fall Like Rome” -biisistä on myös mukana Grendelin uusimmalla albumilla. Yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen Tampereen Gothic Night New Year’s Partyissa uutenavuotena 31.12.2017 sai osakseen erittäin lämpimän vastaanoton. Riot Kittenin tulevaisuus näyttää erittäin positiivisen nousujohteiselta, näitä kisumirrejä kannattaa pitää silmällä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s