Party like it's 2085!

Esittelyssä Riot Kitten

Riot Kitten

Riot Kittenin musiikkia yhtyeen Bandcamp-sivulta: https://riotkitten.bandcamp.com/
Riot Kittenin tavoitteena on saada teidät liikkeelle. Bändi perustettiin Helsingissä 2015 ja lähestyy konemusiikkia aggressiviisesti industrial-kulttuurin suunnasta, mutta ei sähise liikoja myöskään muille musiikillisille vaikutteille. Kaiken synteettisen keskellä aito tunne on tärkeintä. Usein se on raivo, joskus jotain muuta.

Keikka Infektiossa on bändin ensimmäinen, vaikka bändin jäsenet ovatkin olleet aiemmin lavalla muissa yhteyksissä. Tähän mennessä julkaistut sinkut ovat saaneet kansainvälistä huomiota tanssilattioilla ja nettiradioissa. Odotettavissa on paljon yleisölle ennenkuulematonta musiikkia, joten kannattaa saapua aikaisin paikalle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s