Esittelyssä Nightstop

Nightstop Live

Kuuntele Nightstopin uusin levy yhtyeen Bandcamp-sivulta: https://nightstop.bandcamp.com/album/dancing-killer

Nightstop on jyväskyläläinen synth- ja retrowave-artisti, joka on kasvattanut suosiotaan synamusiikkiskenessä vuodesta 2013. Nightstopin tyyli ja soundi saa vaikutteensa 80-luvulta, metropoleista, neonvaloista, verkkosukkahousuista, urbaanista synkästä maisemasta varjoisine kujineen ja katuvaloineen sekä epäilyttävistä hahmoista kiiltonahkavaatteissa.

Kolme albumia ja kolme EP:tä julkaisseelle artistille on Suomen lisäksi myös Venäjän synthwave-skene tullut keikkailun myötä tutuksi. Nightstopin musiikkia on kuultu myös peleissä sekä elokuvatuotannoissa ja lisää vastaavia yhteistyökuvioita on viritteillä. Nightstopin uusin albumi “Dancing Killer” julkaistiin kesäkuussa 2017.

Club Infektion livekeikalla lavalla nähdään myös VJ Biolum, joka hoitaa yhtyeen visuaalit. Luvassa siis täysipainoinen retrowavespektaakkeli, johon kannattaa lähteä yhtä määrätietoisesti kuin Terminator TechNoir-klubille.

Nightstop Ere

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s