Party like it's 2085!

Esittelyssä Nightstop

Nightstop Live

Kuuntele Nightstopin uusin levy yhtyeen Bandcamp-sivulta: https://nightstop.bandcamp.com/album/dancing-killer

Nightstop on jyväskyläläinen synth- ja retrowave-artisti, joka on kasvattanut suosiotaan synamusiikkiskenessä vuodesta 2013. Nightstopin tyyli ja soundi saa vaikutteensa 80-luvulta, metropoleista, neonvaloista, verkkosukkahousuista, urbaanista synkästä maisemasta varjoisine kujineen ja katuvaloineen sekä epäilyttävistä hahmoista kiiltonahkavaatteissa.

Kolme albumia ja kolme EP:tä julkaisseelle artistille on Suomen lisäksi myös Venäjän synthwave-skene tullut keikkailun myötä tutuksi. Nightstopin musiikkia on kuultu myös peleissä sekä elokuvatuotannoissa ja lisää vastaavia yhteistyökuvioita on viritteillä. Nightstopin uusin albumi ”Dancing Killer” julkaistiin kesäkuussa 2017.

Club Infektion livekeikalla lavalla nähdään myös VJ Biolum, joka hoitaa yhtyeen visuaalit. Luvassa siis täysipainoinen retrowavespektaakkeli, johon kannattaa lähteä yhtä määrätietoisesti kuin Terminator TechNoir-klubille.

Nightstop Ere

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s