Party like it's 2085!

Esittelyssä DJ Minzeru

DJ Minzeru

DJ Minzeru on varsin tuore tuttavuus dekkien takana, sillä vaikka hän on ollut vaikuttamassa Club SYN/\PSIn sekä Club Infektion taustajoukoissa jo useamman vuoden ajan, on hän vasta hiljattain uskaltautunut itse tarttua Pioneeria nupeista. Ensimmäisen synkiömusiikkisettinsä hän soitti Club Infektio: Hex On The Beach II – piknik & kirppis -tapahtumassa elokuussa 2017.

Kuuntele DJ Minzerun Hex on the Beach -Spotify-soittolista https://open.spotify.com/user/chibara/playlist/7i3tpKOS6HYwR6ZfzEaQSf

DJ Minzerun soundissa kuuluvat erityisesti dark retrowave, EBM ja industrial. Minzeru hyödyntää ennakkoluulottomasti itselleen rakkaimpia musiikkigenrejä aina industrial metallista pelimusiikkiin ja aggrotechistä psytranceen. Ihka ensimmäisen DJ-keikkansa Minzeru heittikin toukokuussa 2017 Nosturissa pyöritellen levyjä SID-metal -yhtye Machinae Supremacyn ja kumppanien lämppäri-DJ:nä. Club Infektion Halloween-kemuissa 28.10.2017 kuullaankin säveliä kauhupelien ja -elokuvien maailmasta yhdessä pahaenteisten cyberpunk-väristysten kanssa Glorian yläkerrassa, jossa DJ Minzeru jakaa soittopöydän Flashback Futuren DJ’den kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s