Esittelyssä The Gothsicles

The Gothsicles promo pic

Kuuntele The Gothsiclesia yhtyeen Bandcampistä: https://gothsiclesngp.bandcamp.com/

The Gothsicles on yhdistelmä industrial-soundeja, EBM:ää ja chiptunea varustettuna hulvattomilla scifiä, retropeleja, kulttileffoja, sarjakuvia ja saukkoja käsittelevillä sanoituksilla. Vahvasti kieli poskessa tehdyn musiikin erinomaisuus pääsee kunnolla valloilleen vasta, kun kokee yhtyeen hyperenergisen ja spastisen live-esiintymisen.

The Gothsicles on chicagolaisen Brian Graupnerin industrial-EBM -musiikkiprojekti, jonka hän perusti vuonna 2003. Debyyttilevynsä NESferatu vuonna 2006 julkaissut bändi hyödyntää live-esiintymisissään useita eri muusikoita ja yhtyeen keikoilla onkin nähty mm. Causticin Matt Fanale, Angelspitin Matt Slegel sekä ainakin tusinan verran muita.

guyberresfordphotography.co.uk

Live-esiintymisiään The Gothsicles onkin ehtinyt hioa vuosien saatossa heti perustamisvuodestaan lähtien niin jenkkilän kiertueillaan kuin suurilla festareilla, joista mainittakoon Infest, Resistanz, Kinetik ja C.O.M.A.. Tämän vuotinen maailmankiertue kierrättää yhtyettä Euroopan suunnilla Helsingin lisäksi myös Britteihin sekä Islantiin asti.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s