Party like it's 2085!

Esittelyssä The Gothsicles

The Gothsicles promo pic

Kuuntele The Gothsiclesia yhtyeen Bandcampistä: https://gothsiclesngp.bandcamp.com/

The Gothsicles on yhdistelmä industrial-soundeja, EBM:ää ja chiptunea varustettuna hulvattomilla scifiä, retropeleja, kulttileffoja, sarjakuvia ja saukkoja käsittelevillä sanoituksilla. Vahvasti kieli poskessa tehdyn musiikin erinomaisuus pääsee kunnolla valloilleen vasta, kun kokee yhtyeen hyperenergisen ja spastisen live-esiintymisen.

The Gothsicles on chicagolaisen Brian Graupnerin industrial-EBM -musiikkiprojekti, jonka hän perusti vuonna 2003. Debyyttilevynsä NESferatu vuonna 2006 julkaissut bändi hyödyntää live-esiintymisissään useita eri muusikoita ja yhtyeen keikoilla onkin nähty mm. Causticin Matt Fanale, Angelspitin Matt Slegel sekä ainakin tusinan verran muita.

guyberresfordphotography.co.uk

Live-esiintymisiään The Gothsicles onkin ehtinyt hioa vuosien saatossa heti perustamisvuodestaan lähtien niin jenkkilän kiertueillaan kuin suurilla festareilla, joista mainittakoon Infest, Resistanz, Kinetik ja C.O.M.A.. Tämän vuotinen maailmankiertue kierrättää yhtyettä Euroopan suunnilla Helsingin lisäksi myös Britteihin sekä Islantiin asti.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s